1 dl Cocosa kokkos olje,kjøpes på heleskosten. Jeg brukte den det grønne glasset
3 ss sukrin
Noen dråper vanilje essens
2,5 dl müsli,oppskriften ligger under her
litt salt
kokkosmasse
Smelt cocosan i en kjele på middels varme.Bland i sukrin og vaniljeessens og salt. Tilsett så müslien. Dekk en ildfast form med bakepapir og fordel massen utover.Sett fomen i fryseren i en halv time. Vil du ha topping på lager du den av:
50 gram sukkerfri sjokolade eller sjokolade med minimum 70 % kakao
1 ss sukrin
1ss fløte
Smelt dette sammen i mikroen eller i et vannbad. Skjær bunnen i passe stykker og smør på topping med en skje. Sett så barene i fryseren igjen i 15 minutter og de er klare til å nytes.Bør oppbevares i en tett boks i fryseren eller i kjøleskap.

Enjoy,dett er virkelig godt :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar