12. juli 2011

Teppe til en liten prins

Jeg er så heldig å få være fadder til en liten gutt på tre måneder.På søndag hadde han navnefest og i den forbindelse dro jeg til Bergen for å besøke han og være med på festen.Jeg har drevet med et strikke prosjekt den siste tiden,nemlig et vognteppe til den nydelige lille gutten.Teppet er i kremhvitt med rutemønster.Oppskriften er min egen,men hvis det er noen som vil ha den er det bare å spørre så kan jeg sende den. Jeg har brukt garnet Alfa som består av 85 % ull og 15 % mohair så teppet er mykt og varmt.Håper alle leserene nyter sommeren til tross for et vær som ikke akkurat skriker lange dager på stranden,vin på terassen og tropenetter. En får finne på koselige ting alikevel og kose seg så godt en kan.Løven og jeg rakk akkurat en tur i sola før regnet kom i formiddag.Godt å trimme skrotten litt selv om det ikke ble så veldig langt.


Ha en flott kveld.Klem fra Ein

post signature2 kommentarer:

 1. Du er så flink Elin! Tipper dette teppet blir godt å ha når Camilla og Patrick skal på trilleturer i høst og vinter;)

  Var kjekt å treffe deg igjen i helgen.

  Her har ettermiddagen og kvelden vært solfylt, og jeg fikk meg noen timer utenfor med cappuccino mens jeg bladde gjennom 3 Tilda-bøker jeg nettopp har kjøpt meg! Kanskje det blir litt syprosjekt på regnfulle høstkvelder;)

  God klem

  SvarSlett
 2. Hei! Angående premien på giveawayen så sendte jeg en epost til deg til den epostkontoen som bloggen er registrert under. Hvis ikke du har fått den er epostadressa mi: tina.and.aaron@gmail.com. Klem=)

  SvarSlett