4. januar 2011

En sau i sofan

Jeg fikk dette nydelige sueskinnet til jul av mamma og pappa.Det heter Löttorp og er fra Ikea.
Saueskinnet er plassert i sofan og jeg synes det er veldig dekorativt. Jeg hadde et større før,Ludde også fra Ikea.men det brukte jeg som gulvteppe. Desverre ble det ødelagt da jeg vaska det så det har Simba fått i buret sitt. Deilig med et skinn å ligge på når det er kaldt.Eneste minuset er at jeg flere ganger har snakket til det her skinnet i den tro at det er Simba :) De er ganske så like. Det nye skinnet skal jeg holde langt unna den firbeinte har jeg bestemt meg for.Det blir så gult når han skal ligge på det.Henger over sofa kanten sånn at han ikke kommer til, (untatt på bilde her da) men jeg synes jeg har sett et par lengselsfulle blikk.

Håper alle har en flott vinteruke og siden det er et år siden jeg starta denne lille bloggen planlegger jeg en liten giveaaway for dem som vil være med på det.Følg med fremover:)

Klem fra Elin

2 kommentarer:

  1. Å, her har vi også huset fullt av sauer. Det er jo så deilig med saueskinn! Vi har også En Ludde, og er litt irriterte på at IKEA setter på vaskeanvisninger på noe som ikke lar seg vaske *kremt*. Sauen jeg er aller mest glad i her i huset, er Oluf. Vi hadde nemlig masse sauer hjemme når jeg var liten, og Oluf var det første lammet vårt. Han ligger trofast i senga, natt etter natt, og varmer føttene mine :-) Ha en flott uke! Jeg skal ut i snøen og til nærmeste kjøpesenter på venninnetreff :-)
    KLem

    SvarSlett
  2. 8 kokosboller på et Wienerbrød?! Det var da gledlige nyheter ;-0 Mvh Signe

    SvarSlett