1. januar 2011

GODT NYTT ÅR!!!

Ønsker alle et riktig godt nytt år. Håper det nye året bringer hell og lykke.
Her var det en rolig feiring i går. Jeg hadde besøk av ei venninne og vi kosa oss med kalkun,godis og Trivial Pursuit ( mitt favoritt brettspill)
Jeg passa også mamma sin hund Xina. Ho var kjemperedd for rakettene så rakettene måtte jeg se fra vinduet og fra sofan. Simba var ikke redd så han var blant annet ute på verandan og titta.

Klem fra Elin5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Sheeba er også livredd raketter og har hatt det ganske vondt i nærmere ett døgn nå. Har imidlertid begynt å roe seg, så i morgen blir det en lang tur.

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 3. Her legger jeg meg til som følger og bare forsvinner. Beklager :-/ Jeg har vært fryktelig dårlig bloggbuddy den siste tiden, men nå er det bedre tider :-)
  Det var stille og rolig feiring her hos oss i går også. Det var bare Bustemannen og meg, og etter å ha spist god mat, lå vi på sofaen og så på TV frem til midnatt da vi gikk ut og så på det før vi tok kvelden...
  Godt nyttår! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Jeg har fått hjelp, har nemlig ikke peiling på sånne ting. Men jeg hadde også først en sånn header som du har nå, firkanta og hun som lagde den klarte heller ikke å midtstille den. Så nå har jeg fått en lang en istedenfor

  SvarSlett
 5. Er det bichon frise du har? Både vi og mamma har den rasen, de var heller ikke redde for rakettene. :) De var ute begge to. :) Koselig nyttårsfeiring hos dere. :)

  SvarSlett