31. desember 2009

GODT NYTT ÅR!!!!

I dag er den aller siste dagen i 2009. Kvelden skal jeg tilbringe sammen med to gode venninner.Vi skal spise kalkun her hos meg og kose oss. Greiest å være her siden jeg har hund. Det blir spennende å se hvordan han reagerer på rakettene.I fjor var han ikke redd,men da var han sammen med en hund til.Her poserer han under bordet tidligere i dag:)

Jeg har gjort det meste ferdig til kvelden nå så senere er det bare å steke kalkunbryst og koke poteter og grønnsaker.Bordet har jeg også dekket ferdig.Det går i sølv,hvitt og blått.Bildene er ikke optimale for jeg har fått nytt kamera til jul og plundrer for å få det til.Skjermen er helt grøtete og det forkuserer så dårlig.Lurer på om det er noe galt med det.Jaja,jeg får lese mer i bruksanvisnigen senere.

Som en ekstra velkomst til gjestene mine har jeg laget en islykt.Det er kjempe enkelt.Jeg fyllte en bøtte med vann i går kveld og satte den ut på trappa i natt. Jeg tok den inn en halv times tid sånn at jeg fikk isklumpen ut og tok vekk vann og litt is sånn at den ble hul.Jeg har satt den med kubbelys inni oppe på en sinkbøtte jeg har.Siden jeg bor i blokk er det begrenset hva jeg kan sette ut foran døra så man tager det man haver. Jeg tror det kan bli stilig når det er mørkt ute i kveld.Håper alle får en koselig feiring i kveld og et GODT NYTT ÅR!!!


Klem fra Elin

1 kommentar:

 1. Hei på deg !! :)

  Så koselig med kommentar ifra deg! :) Og at du også har begynt og blogge! Morro og være til inspirasjon!! :)

  Det er nettop det jeg liker med denne blogge verden! At vi kan være til inspirasjon for hverandre!!

  KJEMPE fin is lykt!! Det skal jeg prøve en gang også. Og tallerken hylle , det vil jeg ha også!!
  Flott bord du hadde dekket, håper du får fikset kamera ditt da, visst det er noe galt med det :)

  Legger meg til som følger hos deg! Gleder meg til og følge deg videre i 2010!
  Godt nytt år !:)

  SvarSlett