12. januar 2010

PoseNå har også jeg prøvd meg på å sy disse posene som jeg har sett i så mange blogginnlegg. Jeg er ganske så fornøyd for jeg er langt fra noen sydame.Det eneste jeg ikke fikk til ordentlig er bunnen.Kan noen fortelle meg hvordan man får en mer stødig bunn som er mer "firkanta"? Jeg har skjønt at man skal brette inn hovedelen av posen sånn at det blir en trekant,men hvor skal man sy på den trekanten? Jaja,posen min står nå alikevel den:) Lurer på hva jeg skal ha i den? Eller kanskje jeg skal gi den bort? Får se,det er uansett ålreit å ha noe lett å pusle med.
Klem fra Elin

4 kommentarer:

 1. Så flink du er Elin!

  SvarSlett
 2. Lån deg en Tilda bok på biblioteket.... da får du svaret du leter etter.... litt vanskelig å forklare, skjønner du =)

  Den er kjempelekker i fargene! =)
  Klem, Kathrin.

  SvarSlett
 3. Hei:) Se her http://putitinabox.blogspot.com/2008/12/som-lovet-her-er-f-i-l-m-e-n.html så kan du se hvordan du syr den bunnen. Jeg er så dårlig til å forklare, men Ida har laget denne videoen som viser hvordan det gjøres:) Du, så flott lampa di var!

  SvarSlett
 4. Hei,

  syntes den ble flott, gøy å lage ting selv. Ser dans på roser nevner tilda bok, Har de fleste tildabøkene selv, de er absolutt å anbefale. Masse flott!

  Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett