30. januar 2010

Long time, no see :)

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget.Jeg har rett og slett ikka hatt tid. Holder på med Isfront prøver og det er nok å gjøre.Mye som skal sitte av både sang og regi.Er ille morro da så skal ikke klage.Er en herlig gjeng som jeg setter stor pris på å få bruke tiden min sammen med.


Jeg er innom daglig på de bloggene jeg følger og legger igjen en kommentar eller to når jeg rekker.Er så mange flotte blogger der ute i bloggverdenen: )


En som ikke er like fornøyd med mammas musikalhobby er Simba.Sukker tungt vær gang jeg drar på øving. Han er jo så rar. På dette bildet sitter han under skuffen på kjøkkenet og venter på en godbit. Vet godt hvor hundegodisen er gjemt og i dag er det jo lørdag også:)


Innimellom slaga har jeg fått begynt på et prosjekt som har hengt over meg lenge. Jeg er så heldig å ha piano. Det kjøpte jeg da jeg var ferdig å studere. Har drømt om å eie et piano helt siden jeg var liten. Pianokrakken som fulgte med pianoet er trukket med et blått stoff som ikke passer inn her hos meg. Jeg har tenkt til å trekke om krakken og har nå endelig fått somla meg meg til å finne et stoff og dekore det. Jeg har tatt et enkelt lin/bomulls stoff og brukt en sjablong til å lage mønsteret. Her brukte jeg en stoffpenn til å tegne med. Både sjablongen pg pennen er fra panduro.

Det kommer en videre oppdatering når jeg har fått trukket om krakken og gjort alt ferdig.

Ønsker alle en syngende god helg!!!

Klem fra Elin

2 kommentarer:

  1. Så fin krone! Du er flink :)
    Kanindressen er fra Lindex. Utrolig søt. Til og med hale på. Ha en fin søndag. klem C

    SvarSlett
  2. Så fin krone vettu og nyydeli hund!! Kurven var sprayet med vanlig lakk på boks!! :)
    Klem

    SvarSlett